Vraag maar raak!

VEELGESTELDE VRAGEN

Als jouw vraag hieronder niet bij staat, kun je natuurlijk ook contact opnemen.

Kan ik de kosten declareren bij de zorgverzekering?

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), dit wil zeggen dat ik aan een aantal eisen moet voldoen en dat jij als cliënt er zeker van kunt zijn dat je op een professionele en kundige manier geholpen wordt. 


Een ander voordeel is dat je, mits je aanvullend verzekerd bent, een gedeelte van de kosten terug kunt vragen bij de zorgverzekering.

 

 
Hoe lang duurt een traject?

Als we het traject aangaan dan gaan we samen 4 tot 6 maanden aan de slag. Hierin zit het kennismakingsgesprek, het intakegesprek en nog 8 vervolgafspraken.

Je bepaald zelf hoeveel tijd we tussen de afspraken plannen. Zo kun je heel geleidelijk aan je nieuwe levensstijl wennen. En gaat het na die tijd 'als vanzelf'.

Wat gebeurd er met de informatie die ik met jou in het consult bespreek?

Ik heb als gewichtsconsulente een beroepsgeheim. Dit wil zeggen dat alles wat we bespreken vertrouwelijk blijft en dat deze gegevens zelfs niet met een arts mogen worden overlegd.


Alleen met schriftelijke toestemming van jou als cliënt mogen er bepaalde zaken met derden worden besproken. Je kunt dus met een gerust hart je verhaal bij mij kwijt. 

 

Begeleid jij ook kinderen?

Kinderen hebben een hele andere begeleiding nodig dan volwassenen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat ze niet obsessief met voeding omgaan. 

In het programma voor kinderen is er veel ruimte voor de smaakontwikkeling, het maken van gezondere keuzes en het aanleren van nieuwe gewoontes. Ook besteden we veel tijd aan hoe het kind zich voelt en hoe hij / zij zichzelf ziet.

'Ik ben ik! En dat is oké!'

 

ADRES

Ribesstraat 8
6031 WJ Nederweert

©  POWERED BY  BIG BANG BRANDS  |  PRIVACY POLICY