Focus on the good…

11 september 2018 Linda Janssen

Focus on the good…

Als je iets wilt veranderen dan kijk je meestal naar wat er zich op dit moment afspeelt in je leven en wat je eigenlijk niet meer wilt of wilt veranderen. Je focus ligt dan voornamelijk op WAT-IS. Je geeft daar steeds je volle aandacht aan.. En houdt het dus, zonder dat je dit eigenlijk wilt, in stand.

Probeer je focus te verleggen naar wat je graag wilt bereiken en hoe je wilt dat het gaat worden in de toekomst. Geef DAT je aandacht… Fantaseer erover en maak het in je hoofd helemaal zoals jij het wilt.

Bijvoorbeeld: Wil je graag afvallen, focus je op dat het je lukt en dat je al een aantal kilo bent afgevallen. Zie jezelf in gedachten al dun of op het gewicht wat je wenst. Wil je meer harmonie in je gezin, focus je dan daarop en geef dat aandacht. Stel jezelf voor dat er meer rust heerst in het gezin. Doe het een aantal weken of maanden en kijk wat er dan gebeurd. Wie weet werkt het wel!! Wat heb je te verliezen?? Veranderen van je gedachtes (of mindset) is een keuze. Het vergt wel wat tijd en aanpassingsvermogen. Maar je krijgt er veel voor terug! 🌸