Geitenwollensokken imago.

15 februari 2020 Erwin Knapen

Geitenwollensokken imago.

Soms (of eigenlijk best vaak) plak je ergens een labeltje op, of op iemand.

Je hebt al een oordeel voordat je weet hoe iets of iemand is. Dat doen we allemaal!

Mooi om te zien dat hoe een post op facebook en instagram ineens iets teweeg brengt wat ik totaal niet had verwacht! De post waarin ik benoem dat ik ook reiki op de site heb gezet bracht ineens een hele hoop nieuwe mensen op mijn pad. Mensen die nieuwsgierig zijn, mensen die bepaalde oordelen en/ of verwachtingen hebben.

Omdat ze het niet van mij hadden verwacht, komen ze naar mij toe om het zelf te ervaren. Mensen die me goed kennen weten dat ik redelijk zweverig ben, maar daarentegen ook met beide voeten op de grond. Dat heeft met de yin en yang energie te maken.

Ik vind het leuk om het geitenwollensokken imago van reiki af te halen, want ik weet dat die er nog is, de naam alleen al doet dat ook met mensen dat geef ik zeker toe!

Laat je verrassen, laat vooral je verwachtingen en controle los. Na één behandeling krijg je geen resultaat en het resultaat wat jij voor ogen hebt zal ook nooit komen. Maar misschien krijgt je leven wel een hele andere flow. Je gaat misschien wel wegen bewandelen die je nooit had verwacht, maar diep van binnen eigenlijk wel wou.

Laat je verrassen, geef nieuwe dingen een kans. En laat vooral je oordeel en controle los.