LINDA

Het mooiste wat je kunt zijn, is je authentieke zelf!

Het gezicht achter Puur & in Balans

Graag wil ik me aan je voorstellen voordat we met elkaar gaan samenwerken. Het is belangrijk dat het klikt tussen ons zodat je zonder gêne jezelf kunt zijn. Ik hou van de puurheid van de mens zonder de maatschappelijke maskers.

Ik ben Linda, geboren op 31 december 1978. Ik ben getrouwd met René en samen hebben we twee kindjes; dochter Fem en zoon Vic.

 

Ik ben een gediplomeerd en gepassioneerd gewichtsconsulent. Hoe lichaam en geest op voeding reageren fascineert me. Bij mij is de drijfveer dan ook een gezonde body & mind.

 

Ik bekijk iedereen graag als geheel (holistisch), alles staat met elkaar in verbinding. Als jij je goed voelt dan ga je als vanzelf afvallen en krijg je het gewicht wat bij je past. Daarvoor is het nodig om bepaalde blokkades eerst weg te nemen of angsten aan te pakken.

 

Graag wil ik je laten ervaren hoe je met wat kleine aanpassingen in je eetpatroon of d.m.v. het aanraken of in beweging brengen van bepaalde drukpunten, je energielevel en je gemoedstoestand binnen no time verbeterd!


Ik kijk ernaar uit om je snel te mogen ontmoeten!

ADRES

Ribesstraat 8
6031 WJ Nederweert

©  POWERED BY  BIG BANG BRANDS  |  PRIVACY POLICY