Good food, good mood!

12 april 2018 Linda Janssen

Good food, good mood!

Ik zag laatst deze afbeelding. Ik ben het punt allang voorbij dat dingen ‘toevallig’ gebeuren. Steeds meer komt het besef dat alles gebeurd om een reden. Een paar weken geleden was ik een weekend alleen met mijn kindjes. Mijn man was een weekend in Kopenhagen. Ik had een druk volgepland weekend en wat betreft het eten, was het ook even makkelijk (jaja zelfs diëtistes en gewichtsconsulenten eten wel eens wat lekkers!).

Op het einde van het weekend zat ik niet lekker in mijn vel, was veel aan het piekeren en voelde me neerslachtig. Ook had ik een korter lontje naar de kindjes toe. Ik begreep niet waar dit gevoel ineens vandaan kwam. Tot ik me besefte dat ik slecht had gegeten! Dat was voor mij weer een echte eyeopener!!

Sinds dat weekend heb ik veel onderzocht, met name wat de link is tussen voeding en depressies. Er ging weer een nieuwe wereld voor me open en er was weer een nieuwe weg om in te slaan met wat ik eigenlijk wil bereiken met ‘Puur & in Balans’. Nu is het echt niet zo dat je nooit meer wat lekkers mag of kunt eten. Maar ben je wel bewust dat als je je lichaam alleen maar volstopt met slechte lege voeding, dit niet ten goede komt van je psychische gesteldheid!

Bewust eten blijft de sleutel tot een betere gezondheid, een beter figuur en een beter gevoel!