Perfectie bestaat niet & is gewoon saai!

15 oktober 2020 Linda Janssen

Perfectie bestaat niet & is gewoon saai!

Al de media en vooral social media, laten ons een bepaald beeld zien. Het ideaal beeld met perfecte figuurtjes, gezichten zonder rimpels en huishoudens met een perfect interieur en niet te vergeten de perfecte kinderen.

Dat zijn nogal wat standaarden om aan te voldoen! Dat lukt écht niemand! Toch voelt het alsof we falen, bij die anderen lukt het zo te zien toch ook allemaal??! Ze heeft maatje 36, de kids zien er altijd goed uit en zijzelf ook!

Onzin natuurlijk, je weet nooit wat er speelt bij mensen. Meestal laten we onze onzekerheden niet zien. Eigenlijk jammer, want dat kwetsbare maakt ons juist wie we zijn. Zijn we er al aan toe om gewoon te zijn wie we zijn? En het filtertje dat we over ons leven hebben gegooid eraf te halen?

Een mooi lichaam en een stralende uitstraling heeft niets te maken met welke confectiemaat je hebt.Daarom zijn mijn trajecten ook gebaseerd op voeding waar je lijf blij van wordt! En dat is soms ook iets wat misschien niet zo heel ‘gezond’ is, maar waar je lijf op dat moment wel behoefte aan heeft.

We gaan weer luisteren naar ons lichaam en proberen vooral dat schuldgevoel uit te schakelen wat we, na het eten van iets wat op het verbodenlijstje staat, weer voelen.

Je lijf voeden met producten waar het wat aan heeft, met dagelijks ook iets lekkers is de enige manier om op gewicht te komen EN te blijven!