Zen

20 juni 2019 Linda Janssen

Zen

Ken je dat gevoel nadat iemand je heeft gemasseerd of dat je heerlijk naar de schoonheidsspecialiste bent geweest? Een bezoek aan een acupuncturist of een yogales kan wonderen verrichten! Maar helaas is dat heerlijke zen gevoel snel weer weg. Deze behandelingen of vormen van ontspanning hebben veel met elkaar gemeen. Bepaalde punten in je lichaam worden aangeraakt, gemasseerd of in beweging gebracht.

Hoe fijn zou het zijn dat je zelf weet wat er in je lichaam gebeurd? En hoe fijn zou het zijn dat je, met een paar bewegingen of het kloppen of aanraken van bepaalde punten, je zelf weer je batterij oplaadt?! Als je deze technieken hebt geleerd, kun je op elk gewenst moment van de dag ervoor zorgen dat je lijf optimaal kan functioneren.

Wist je dat op je voorhoofd punten liggen (we noemen het even de voorhoofd ‘knobbels’), die stress kunnen verlagen of een oude pijn kunnen verlichten? Denk eens aan een hele vervelende situatie, iets waar je echt een heel vervelend gevoel bij had.

Probeer deze gevoelens terug te halen… Houdt nu een hand op je voorhoofd en denk aan deze situatie. (Of aan een vervelende gebeurtenis die zich nu afspeelt). Je gaat merken dat de lading eraf gaat! Probeer het maar eens uit . In groepsverband ga ik je leren, hoe je je lijf weer kunt resetten! Zodat je het in de toekomst helemaal zelf kunt, zonder hulp van anderen. Heb je interesse? Bel/bericht mij op nummer 0648890548 of neem contact op via het contactformulier op de site.