Flying Star Feng Shui

Flying Star Feng Shui, ook bekend als Xuan Kong Fei Xing, is een geavanceerde en dynamische vorm van Klassieke Feng Shui. Deze methode analyseert de veranderingen in de energiepatronen van een ruimte door de tijd heen, wat helpt bij het creëren van een harmonieuze en gebalanceerde leefomgeving.

 

Wat is Flying Star Feng Shui?

 

De kern van Flying Star Feng Shui zijn de 'vliegende sterren', die verwijzen naar energieën die voortdurend veranderen en bewegen door de tijd en ruimte. Elke ster heeft een nummer en specifieke kenmerken die invloed hebben op verschillende aspecten van het leven, zoals gezondheid, rijkdom, carrière en relaties.

 

Hoe werkt het?

 

Basiskaart

 1. Basiskaart (Natal Chart):
  • De eerste stap in Flying Star Feng Shui is het maken van een basiskaart voor het huis, gebaseerd op de datum dat het huis wordt bewoond door de huidige bewoners en de kompasrichting. Deze kaart toont de vaste energiepatronen die aanwezig zijn.

 

Tijdgebonden Sterren

 1. Jaarlijkse en Maandelijkse Sterren:
  • Naast de basiskaart worden ook jaarlijkse en maandelijkse vliegende sterren berekend. Deze sterren geven de veranderingen in energieën aan die op korte termijn van invloed zijn op de ruimte. Door deze veranderingen te volgen, kun je je huis regelmatig aanpassen om de beste resultaten te behalen.

 

Praktische Toepassingen

 

 1. Meubilair en Indeling:

  • De indeling van meubels en de plaatsing van belangrijke elementen zoals bedden, bureaus en kookfornuizen moeten rekening houden met de gunstige en ongunstige sterren in elke sector.
 2. Gebruik van Kleuren en Elementen:

  • Specifieke kleuren en elementen (hout, vuur, aarde, metaal, water) kunnen worden gebruikt om de energieën van de sterren te versterken of te verzwakken. Bijvoorbeeld, een ongunstige ster kan worden geneutraliseerd door een geschikt element te introduceren. Het heeft allemaal met balans te maken.

 

Voordelen van Flying Star Feng Shui

 

 1. Dynamische Aanpak:

  • Flying Star Feng Shui biedt een dynamische benadering die rekening houdt met de veranderingen in energieën over de tijd. Dit maakt het mogelijk om voortdurend te optimaliseren en aan te passen aan nieuwe omstandigheden.
 2. Persoonlijke Aanpassingen:

  • Door rekening te houden met persoonlijke astrologie en specifieke behoeften, kan Flying Star Feng Shui zeer nauwkeurige en effectieve aanbevelingen doen.
 3. Diepgaande Inzichten:

  • Deze methode biedt diepgaande inzichten in hoe energieën je leven beïnvloeden.

 

Conclusie

 

Flying Star Feng Shui is een krachtige tool voor iedereen die zijn leefomgeving wil optimaliseren. Of je nu een nieuw huis koopt, een bestaande woning renoveert of gewoon je huidige ruimte wilt verbeteren, deze methode biedt uitgebreide en nauwkeurige inzichten om een harmonieus en gebalanceerd leven te creëren. Neem contact op voor een consult en ontdek hoe Flying Star Feng Shui je leven kan transformeren.