Linda.

Het mooiste wat je kunt zijn, is je authentieke zelf!

Graag wil ik me aan je voorstellen voordat we met elkaar gaan samenwerken. ​

Ik ben Linda, geboren op 31 december 1978. Ik ben getrouwd met René en samen hebben we twee kindjes; dochter Fem en zoon Vic.

Ik ben gewichtsconsulent en vitaliteitscoach. Naast voeding en beweging gaat fysieke vitaliteit namelijk ook om een goede balans tussen spanning en ontspanning. Zo voorkom je klachten als stress, overspanning en burn-out.

Bij mij staat er qua voeding niets op het verbodenlijstje, alles wat niet mag trekt namelijk aan. Blijvende gedragsverandering komt tot stand als je weer leert luisteren naar je lichaam en al de restricties en regels die je jezelf hebt opgelegd loslaat.

Wil jij je weer goed voelen? Zowel lichamelijk als mentaal en emotioneel? Dan kan ik iets voor jou betekenen. Uit ervaring weet ik dat het soms op emotioneel vlak helemaal fout kan gaan. Zo weet ik ook wat je kan helpen om hier weer uit te komen, zonder meteen heel je verleden op te rakelen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou de balans weer te herstellen tussen werk & privé en ook hoe jij je voelt & wat je in de spiegel ziet!

Ben jij toe aan meer balans, rust en energie?