Van dualiteit naar eenheid

30 juni 2021 Linda Janssen

Van dualiteit naar eenheid

Voor een grote kwantumsprong is er altijd chaos en weerstand. Toch wil ik nog steeds geloven dat deze chaos waar we nu in zitten, zal lijden naar een betere en mooiere wereld. We hebben deze verschuivingen nodig om weer te gaan zien wat écht belangrijk is en waar we nu écht voor staan.

De meeste van ons leven nu al vanaf maart vorig jaar in angst. Eerst was er angst voor wat er ging komen, daarna angst om te sterven of de angst om een dierbare te verliezen. Deze angst ging over in de angst dat dit nooit meer eindigt. De angst om weer in lockdown te gaan en de angst om onze vrijheden en mensenrechten te verliezen. De angst dat we niet meer zelf mogen beslissen over ons eigen lichaam en de angst dat we niet meer onze eigen keuzes mogen maken m.b.t. onszelf of onze kinderen.

De dualiteit is nog nooit zo groot geweest tussen de mensen, terwijl we nu elkaar zo nodig hebben. Families en vrienden komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Terwijl we allemaal alleen maar gezien en begrepen willen worden. Er is geen goed of slecht, geen waarheid. Iedereen maakt zijn eigen keuze, hopelijk een keuze vanuit het gevoel en niet vanuit angst. Angst is een slechte raadgever, dit spreekwoord bestaat al heel lang.

Natuurlijk heb ik ook al deze angsten gehad en sommige zijn er nog steeds. Maar ik wil niet meer bang zijn voor de ander en ze weer gewoon kunnen zien als mens. Geen angst voor de gevaccineerde of de niet gevaccineerde. Geen discriminatie.. Iedereen is gelijk, daar hebben we altijd voor gevochten.

Man ♡ Vrouw

Arm ♡ Rijk

Blank ♡ Getint

Hetero ♡ Homo

Gevaccineerd ♡ Niet gevaccineerd

Donor ♡ Geen donor

We zijn allemaal een bundeltje energie en dus is er geen verschil. Ik denk dat als we dát gaan zien en voelen dat dit eindigt. Uiteindelijk is er geen dualiteit maar alleen maar eenheid. We zijn allemaal MENS.

Bij mij is iedereen welkom die dit ook zo ziet of wil zien.

Respect voor elkaar en elkaars mening ♡