World Gone Mad

4 september 2020 Linda Janssen

World Gone Mad

Een nummer wat ik al dagen in mijn hoofd heb….. Het lijkt namelijk steeds gekker te worden.

We boeken soms een beetje vooruitgang. Van de week ging ik met de kindjes een ijsje eten en ik moest hoesten. Later besefte ik me dat ik dit weer zonder schaamte deed en dat niemand ook echt opkeek. Fijn dacht ik…. Aan de andere kant komt de herfst eraan en dus ook de snotneuzen, keelpijn en de griepjes. En dat mag niet, je mag je niet meer eventjes slecht voelen. En als je wel een griepje onder de leden hebt, dan ga je je toch zorgen maken of je niet iets ernstigs hebt opgelopen.  FUCK CORONA!

Ik mis de ‘normale’ wereld, ik mis het om spontaan ergens naartoe te gaan zonder te reserveren. Ik mis de knuffels van mensen. Ik mis dat dat gewoon kan en dat niemand zich daar zorgen over maakt. Ik mis het gezellige aspect van het leven. Het zorgeloze…

Maar wat is de normale wereld eigenlijk? Is dit de wereld waar mensen elkaar iets aan doen voor een horloge of voor zijn of haar huidskleur? Willen we dat onze kinderen opgroeien in zo’n wereld? Een wereld waar mensen in de topfuncties, die ons land besturen en die we zouden moeten kunnen vertrouwen, zich al jaren bezighouden met pedofiele praktijken? Een land waar er een handboek hiervoor is? Waar een politieke partij mag bestaan die dit aanspoort? En het land waar mensen gewoon worden omgebracht als ze dit aan het licht willen brengen?

Ik schaam me voor de wereld waar we in leven! We zijn een welvarend land, alleen heeft al dat geld ons nergens gebracht. And there’s nothing we can do about it!